31.01.2019 Pololetní a jarní prázdniny

V pátek 1. února 2019 jsou pololetní prázdniny a v týdnu 4. - 8.3. jarní prázdniny. Upozorňujeme, že se v těchto termínech zájmové útvary (kroužky) nekonají.

07.01.2019 Schválené rozpočty a střednědobé výhledy přísp.organizací

Schválené rozpočty a střednědobé výhledy příspěvkových organizací města najdete v odkaze http://www.mubruntal.cz/prispevkove-organizace/os-54803/p1=82124

25.05.2018 Ochrana osobních údajů (GDPR)

V odkaze DOKUMENTY naleznete "Informační povinnost GDPR", kde získáte informace o ochraně osobních údajů. V odkaze KONTAKTY je uveřejněno jméno pověřence pro ochranu os.údajů.

23.04.2018 Zrušení čarodějnických nočních hrátek

Vážení návštěvníci, čarodějnické noční hrátky, které byly plánované na 27.4.2018, jsme museli z organizačních důvodů zrušit. Děkujeme za pochopení.

Prohlášení o přístupnosti dle zákona č.99/2019 sb.

Webová prezentace organizace Středisko volného času Bruntál, příspěvková organizace je vytvořena s ohledem na maximální přístupnost obsahu. Splňuje požadavky dle par. 4 a 5 zákona č. 99/2019 Sb., o přístupnosti internetových stránek a mobilních aplikací a o změně zákona č. 365/2000 Sb., o informačních systémech veřejné správy a o změně některých dalších zákonů, ve znění pozdějších předpisů.

Pro popis informací na tomto webu je použit značkovací jazyk XHTML 1.0 Transitional. Kód stránek je vytvořen v souladu s normou a validací W3C - HTML 5. Stránky jsou přístupné i po vypnutí Javascriptových funkcí bez ztráty obsahové a navigační informace. Pro popis vzhledu je použit stylový předpis CSS. Některé texty nejsou definovány v relativních jednotkách. Pro zvětšení je potřeba použít systémových nástrojů (nastavení prohlížeče).

Na našem webu jsou informace nabízeny i v podobě dokumentů formátu DOC, DOCX, XLS, XLSX a PDF, a to zejména z důvodů, že obsahují typografické prvky a formátování, které webový formát HTML nepodporuje, nebo jsou příliš velké, proto pak doporučujeme jejich stažení. Formát DOC a PDF je také vhodnější pro tisk. K prohlížení těchto dokumentů je možné zdarma stáhnout Word Viewer a Acrobat Reader. V některých webových prohlížečích je integrována aplikace jež slouží k prohlížení výše uvedených formátů dokumentů.

Vaše náměty či informace o problémech při zobrazovaní těchto stránek, stejně jako dotazy, návrhy nebo připomínky týkající se obsahu webu či důvodného podezření, že webová stránka nesplňuje výše uvedené požadavky par. 4 a 5 nebo že je důvod podle písmene b) neopodstatněný, včetně možnosti podat podnět vůči příslušným státním orgánům, můžete psát na adresu info@svcbruntal.cz.